Fra stressramt Biblioteksassistent, til klinik ejer.

Mellow Way er et velvære univers som er startet på baggrund af et gevaldigt stress kollaps jeg havde i sommeren 2013. 

Dette stress kollaps vendte efterfølgende mit arbejdsliv fuldstændig på hovedet, og resulterede i at jeg startede en Webshop med produkter som jeg selv havde brugt for at komme ovenpå igen. 
disse var især aromaterapeutiske olier, meditationer, hudplejeprodukter, urteteer m.m.
Produkter der fodrede mine sanser, og som fik mig til at kunne mærke mig selv, og min krop igen… 

I 2017 var jeg på kursus i SaunaGus, og i 2018 blev jeg Japansk Lifting behandler - Denne behandling er min signaturbehandling, og den er mildest talt et hit - ren forkælelse af hud, sind og sanser!

Efterfølgende er der kommet lidt flere diplomer op og hænge på væggen. kosmetisk akupunktør, Tui na massør, 5-punkts akupunktør (Det der svarer til NADA) samt cupping behandler. 

Efter kollapset er det blevet meget vigtigt for mig, at omgive mig med positive, rolige, smukke, behagelige ting, mennesker oplevelser og omgivelser, for at bevare en vis balance. 
Jeg fandt ud af hvor vigtigt det var at JEG passer på MIG, og kontinuerligt husker at fylde mine lykkedepoter op med forkælelse, ro, afslapning, og nærvær.

Med denne erfaring i kufferten, ønsker jeg at skabe rum og ro for dig, når du besøger min klinik, og udover forskønnelse, giver mine behandlinger en fantastisk lindring på et stresset sind. 

Jeg har mange stressramte i forløb hos mig, og jeg elsker at forløse uro i krop og sind, og et flosset nervesystem. 

It takes one to know one… ❤️